metalcenter


Cégadatbázis

Sidex Trade Kft.

Sidex Trade Kft.
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon: 1/424-1705 Fax: 1/424-1704
Email: szerszamgepek@sidex.hu
Cég honlapjának megtekintése >>>
Tevékenységek: szerszámgép-, mérőeszköz, 3D mérőgép-, kéziszerszám, géptartozék kereskedelem
Termékek: eszterga-, fúró-maró-, lemezhajlító-, asztali-, oszlopos fúrógépek csőprés, szikraforgácsoló
Szolgáltatások: Szkenneres bérmérés: szabad felületű munkadarabját FARO szkenner fejjel megmérjük, lemodelezzük! mérőeszköz kalibrálás, lízing, szerviz
Telephelyek: 1224 Bp. Dózsa György út 105.
Bemutatkozás:

A Sidex Trade 1996-ban kezdte meg működését a TIME holland mérőeszközgyártó cég termékeinek és a svájci TOOL AG fémipari gépeinek magyarországi kizárólagos forgalmazásával. Később a termékpaletta folyamatosan bővült, szerszámgépek, megmunkálógépek és nagy pontosságú minőség-ellenőrző mérőgépek kerültek be a kínálatba. Ilyenek például az osztrák Franz Moser cég fémipari forgácsoló gépei, az amerikai Kwik -Way szelepfészek marói és a francia T.C.E.M. erőművi karbantartó berendezései.

- A FARO amerikai cég termékeit 2003 óta forgalmazza cégünk a magyar piacon. Az anyacég 1981 óta foglalkozik hordozható karos mérőgépek tervezésével és gyártásával. Részvényeit az amerikai technológiai tőzsdén, a NASDAQ-on is jegyzik. Az eltelt 25 év alatt ebben az ipari szegmensben piacvezető pozíciót ért el, világszerte több mint 13.000 mérőrendszert helyeztek üzembe. A FARO megrendelői között számos jelentős ipari multinacionális cég található meg. A teljesség igénye nélkül: General Motors, Boeing, General Electric, Hewlett-Packard.

- A SIDEX Trade Kft. a FARO cég képviseletében sikeresen vezette be a hordozható karos 3 dimenziós koordináta mérőgépeket a magyar piacra, olyan cégeknek szállítva Magyarországon mint az Audi, a Caterpillar és az Alstom. Felkészült munkatársaink és szakembergárdánk mindig az ügyfelek igényeit tartják szem előtt és a lehető leghatékonyabb kiszolgálásukra törekednek. Bízunk benne, hogy az Önök cégét is hamarosan azon ügyfeleink között tudhatjuk majd, akik megelégedve használják az általunk forgalmazott modern gépeket, annak érdekében, hogy minél jobb minőségű termékeket gyártsanak.

Szíves figyelmébe ajánlom honlapunkat, amely: www.sidex.hu Honlapunkon széles választékot talál a következőkből : fúrógép, menetfúrógép, szalagcsiszoló gép, CNC, NC és hagyományos vezérlésű szalagfűrészgép , esztergagép, marógép, MATAC géptartozékok, továbbá kézi és gépi plazmavágó gépek, kézi és hidraulikus lemezvágó, élhajlító, csőhajlító gépek, hengerítő, excenterprés, hidraulikus prés, mérőeszközök,áramfejlesztők, kompresszorok, ipari porszívók, jó minőségű szerszámok, szerszámoskocsik, melyek szettekkel szakma szerint bővíthetők, stb, stb. Bemutatóteremmel, szervizessel rendelkezünk.

Sidex Trade

Sidex1.jpg

 

 

 


  Megtekintve: 1857
Fémipari cégek információs centruma

LME fémárfolyamok

2010. április 07.

_Fémek 3 hó _USD/t
_Aluminium _2 352,5
_Réz _7 940,0
_Nikkel _24 650,0
További fémárfolyamok